Wij serveren onze Fine de Claire oesters met een klassieke twist de beroemde oesters Rockefeller.

Deze variant is al zeker 100 jaar geleden bedacht door een Chefkok in New Orleans. Hij kookte onder meer voor Cajuns, de plaatselijke Franstaligen. Die gasten hadden heimwee naar de Franse escargots oftewel de wijngaard slakken. Zodoende liet de kok de botertruc los op de oesters. De oesters werden een doorslaand succes! Het gerecht is door de boter nogal machtig, oftewel rich as a Rockefeller. Wij gaan deze heerlijk klassieker serveren bij Le Cozy! Bent u ook  zo benieuwd naar onze Oester “Rockefeller”? Kom dan snel een kijkje nemen in onze nieuwe menukaart

Kom ze proeven bij Le Cozy!

Bon apetit!

Wij serveren onze Fine de Claire oesters met een klassieke twist de beroemde oesters Rockefeller.

Deze variant is al zeker 100 jaar geleden bedacht door een Chefkok in New Orleans. Hij kookte onder meer voor Cajuns, de plaatselijke Franstaligen. Die gasten hadden heimwee naar de Franse escargots oftewel de wijngaard slakken. Zodoende liet de kok de botertruc los op de oesters. De oesters werden een doorslaand succes! Het gerecht is door de boter nogal machtig, oftewel rich as a Rockefeller. Wij gaan deze heerlijk klassieker serveren bij Le Cozy! Bent u ook  zo benieuwd naar onze Oester “Rockefeller”? Kom dan snel een kijkje nemen in onze nieuwe menukaart

Kom ze proeven bij Le Cozy!

Bon apetit!

Oesters “Rockefeller”

//Oesters “Rockefeller”

Oesters “Rockefeller”

Wij serveren onze Fine de Claire oesters met een klassieke twist de beroemde oesters Rockefeller.

Deze variant is al zeker 100 jaar geleden bedacht door een Chefkok in New Orleans. Hij kookte onder meer voor Cajuns, de plaatselijke Franstaligen. Die gasten hadden heimwee naar de Franse escargots oftewel de wijngaard slakken. Zodoende liet de kok de botertruc los op de oesters. De oesters werden een doorslaand succes! Het gerecht is door de boter nogal machtig, oftewel rich as a Rockefeller. Wij gaan deze heerlijk klassieker serveren bij Le Cozy! Bent u ook  zo benieuwd naar onze Oester “Rockefeller”? Kom dan snel een kijkje nemen in onze nieuwe menukaart

Kom ze proeven bij Le Cozy!

Bon apetit!

2017-12-02T19:34:40+00:00