De liefde voor de Sardine is de motor achter La Perle des Dieux. De visjes worden gevangen en met de hand verwerkt, zoals vroeger, niets gaat machinaal. Ze worden in de zonnebloemolie gebakken, besprenkeld met zeezout en in extra vergine olijfolie in het blikje ingelegd. Net als goede wijn worden sardines met de tijd steeds beter van kwaliteit. De smaak is nl. het best wanneer de olie goed is doorgedrongen in de vis. Daarom wordt op de verpakking het jaar van de vangst vermeld. Hoe ouder hoe beter.

Elk jaar wordt er een nieuwe verpakking ontworpen door twee vrouwelijke kunstenaars. Delphine Cossais en Coralie Joulin illustreren poëtisch en subtiel het leven van de Parel van de Goden. Steeds weer een weerspiegeling van de vrouwelijke kant van de sardine productie – het werk in de fabrieken is voornamelijk door vrouwen gedaan.

Kom ze proeven bij Le Cozy!

Bon apetit!

  

De liefde voor de Sardine is de motor achter La Perle des Dieux. De visjes worden gevangen en met de hand verwerkt, zoals vroeger, niets gaat machinaal. Ze worden in de zonnebloemolie gebakken, besprenkeld met zeezout en in extra vergine olijfolie in het blikje ingelegd. Net als goede wijn worden sardines met de tijd steeds beter van kwaliteit. De smaak is nl. het best wanneer de olie goed is doorgedrongen in de vis. Daarom wordt op de verpakking het jaar van de vangst vermeld. Hoe ouder hoe beter.

Elk jaar wordt er een nieuwe verpakking ontworpen door twee vrouwelijke kunstenaars. Delphine Cossais en Coralie Joulin illustreren poëtisch en subtiel het leven van de Parel van de Goden. Steeds weer een weerspiegeling van de vrouwelijke kant van de sardine productie – het werk in de fabrieken is voornamelijk door vrouwen gedaan.

Kom ze proeven bij Le Cozy!

Bon apetit!

  

Sardines Le Cozy

//Sardines Le Cozy

Sardines Le Cozy

De liefde voor de Sardine is de motor achter La Perle des Dieux. De visjes worden gevangen en met de hand verwerkt, zoals vroeger, niets gaat machinaal. Ze worden in de zonnebloemolie gebakken, besprenkeld met zeezout en in extra vergine olijfolie in het blikje ingelegd. Net als goede wijn worden sardines met de tijd steeds beter van kwaliteit. De smaak is nl. het best wanneer de olie goed is doorgedrongen in de vis. Daarom wordt op de verpakking het jaar van de vangst vermeld. Hoe ouder hoe beter.

Elk jaar wordt er een nieuwe verpakking ontworpen door twee vrouwelijke kunstenaars. Delphine Cossais en Coralie Joulin illustreren poëtisch en subtiel het leven van de Parel van de Goden. Steeds weer een weerspiegeling van de vrouwelijke kant van de sardine productie – het werk in de fabrieken is voornamelijk door vrouwen gedaan.

Kom ze proeven bij Le Cozy!

Bon apetit!

  

2018-05-02T16:06:27+00:00